Možnosti rozvoja VÚC Košice, forma spolupráce s talianskym regiónom Emilia - Romagna - Pétrová, Rozália
Možnosti spolupráce medzi Košickým samosprávnym krajom (KSK) a regiónom Emilia - Romagna z ekonomického hľadiska. Ekonomická situácia a trh práce v regióne Emilia - Romagna. Stručná charakteristika firmy EDAS, a. s. . Možnosti rozvoja spolupráce medzi (KSK) a regiónom Emilia - Romagna prostredníctvom firmy EDAS. Prehľad ďalších možností rozvoja spolupráce medzi danými regiónmi.