[Japonská ekonomika včera a dnes] - Baránik, Michal
Recenzia na monografiu Japonská ekonomika včera a dnes. Autor na základe štúdia rozsiahlej literatúry a praktických skúseností, ktoré získal počas diplomatickej misie v Tokiu spracoval publikáciu o vývoji a súčasnom stave japonskej ekonomiky.