Halásková, M.: Využívání předvstupových fondů EU pro potřeby regionů soudržnosti. Ostrava: VŠB-TU Ostrava, 2003, 140 s. - Kosorín, František
Recenzia na publikáciu Využívanie predvstupových fondov EÚ pre potreby regiónov súdržnosti.Autor predstavuje problematiku využívania predvstupových a štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu finančnej pomoci EÚ v podmienkach Českej republiky, s osobitným zreteľom na charakteristiku, postavenie a úlohu regionálnej súdržnosti v moravskom regióne.