Ekonomická analýza súčasného stavu vybraných zdravotníckych služieb a možnosti jej transformácie - Stričík, Michal, 1969-
Slovenské zdravotníctvo na ceste transformácie. Východiská a metódy ekonomickej analýzy. Zdravotnícky odbor psychiatrickej starostlivosti ako oblasť skúmanej problematiky. Postavenie psychiatrie na Slovensku. Súčasný stav psychiatrickej starostlivosti v regióne okresov Michalovce a Sobrance a možnosti jeho transformácie. Výsledky analýzy.