Z haagskeho rozsudku sa uviedlo do praxe len málo - Bartovic, Gustav
Maďarsko a Slovensko by v apríli mali obnoviť rokovania o doriešení sporu o vodné dielo na Dunaji Gabčíkovo - Nagymaros. Stručná história budovania sústavy vodných diel Gabčíkovo - Nagymaros. Spor o dostavbu VD. Rozhodnutie Medzinárodného súdneho dvora v Haagu. Prehľad ukazovateľov o Dunajskej vodnej ceste. Informácia Drahoslava Štefanka, splnomocnenca vlády SR pred Medzinárodným súdnym dvorom v Haagu o kauze VD Gabčíkovo - Nagymaros.