Solventnost pojišťoven v České republice - Šlechtová, Jarmila
Solventnosť poisťovní - vymedzenie podstaty pojmu. Regulácia v poisťovníctve. Vývoj regulácie v rámci EÚ. Metódy oceňovania solventnosti poisťovní. Základné ukazovatele pre účely oceňovania solventnosti. Vykazovanie solventnosti z praktického hľadiska. Vykazovanie solventnosti v životnom a v neživotnom poistení.