Znalostná báza príkladov úspešného použitia info-komunikačných technológií projektu BEEP ako efektívna forma podpory rozhodovania - Sabol, Tomáš
Rýchly rozvoj info-komunikačných technológií /ITC/ a neschopnosť hodnotenia ich efektívnosti. Európsky projekt BEEP - Best eEurope Practices - zbiera, analyzuje a poskytuje osvedčené príklady použitia ITC v rôznych socio-ekonomických oblastiach. Charakteristika projektu BEEP, jeho domény, výhody využívania. Využívanie znalostného systému BEEP.