Hospodársky vývoj Slovenska v roku 2003 (Štúdia vypracovaná na požiadanie Európskej hospodárskej komisie OSN) - Okáli, Ivan
Celkový hospodársky vývoj v SR v roku 2003. Vývoj produkcie a cenovej hladiny. Situácia na trhu práce. Platobná bilancia a zahraničný kapitál. Zahraničný obchod v roku 2003 a jeho výhľad na rok 2004. Finančná a rozpočtová politika. Menová politika. Vývoj hrubého domáceho produktu v roku 2003 a výhľad na jeho zmenu v roku 2004. Vývoj dopytu a hospodársky rast očakávaný v roku 2004. Prehľad vybraných legislatívnych a hospodárskych opatrení.