Konsolidácia účtovnej závierky v transformovanej ekonomike Slovenskej republiky - Hvoždarová, Jana
Harmonizácia legislatívy účtovníctva obchodných spoločností - individuálnej i konsolidovanej účtovnej závierky s ustanoveniami medzinárodných účtovných štandardov (IAS) a medzinárodnými štandardmi finančného vykazovania (IFRS). Vznik a vývoj konsolidovanej účtovnej závierky. Možnosti uplatňovania bilančnej politiky pri zostavovaní konsolidovanej účtovnej závierky. Typické položky konsolidovanej súvahy. Príklady.