Dimenzie marketingu na začiatku tretieho tisícročia - Majtán, Štefan
Vývoj a základné tendencie rozvoja marketingu. Úloha marketingu v podniku - v oblasti riadenia, organizácie, plánovania a kontroly. Marketingový informačný systém v podniku.