Problémy pri použití podnikateľskej metódy stanovenia VŠH majetku podniku v podmienkach SR - Kardoš, Peter
Právny predpis, ktorý stanovuje 5 základných metód pri ohodnocovaní majetku. Sú to majetková metóda, podnikateľská, likvidačná, porovnávacia a kombinovaná metóda. Problémy, ktoré vznikajú pri použití podnikateľskej metódy: Nedostatočná tvorba finančného plánu. Zohľadnenie životnosti podniku - obmedzená alebo neobmedzená. Stanovenie miery trvalo udržateľného rastu.