Znalecká činnosť v neziskových organizáciách - Majdúchová, Helena, 1963-
Príspevok upozorňuje na najčastejšie prípady, kedy môže nastať potreba vypracovania znaleckého posudku. Znalecká činnosť pri založení neziskovej organizácie. Znalecká činnosť pri zrušení neziskovej organizácie.