Tendencie rozvoja klasických dimenzií marketingu - Majtán, Štefan
Vývoj marketingu so zámerom identifikácie aktuálnych dimenzií smerovania jeho rozvoja v súčasnosti, z pohľadu marketingovej teórie i praxe. Tendencie rozvoja klasických dimenzií marketingu. Budovanie firemného imidžu, hľadanie nových prvkov komunikácie, prispôsobovanie sa globalizácii trhového priestoru, sledovanie hodnotových reťazcov vo väzbe na cenu.