Vo svete býva často referendum označované ako plebiscit - Krunková, Alena
Význam a rozsah pojmu referendum. Použiteľnosť referenda v niektorých krajinách. Koncepcia využívania referenda vo Švajčiarsku. Predmet referénd vo vyspelých krajinách. Legislatívna úprava referenda v Poľsku.