K niektorým špecifickým javom slovotvorby v nemeckom jazyku - Kokošková, Silvia
Tvorba ekonomických termínov z pohľadu vzájomného prepojenia morfológie, slovotvorby, syntaxu a sémantiky. Substantíva ako súčasť zložených slov. Sloveso ako súčasť kompozít. Prídavné meno v slovných spojeniach.