Pozitíva nižších úrokov zabrzdil mŕtvy kapitálový trh - Világi, Peter
Akciové indexy v USA rástli, podporili ich správy z korporátneho sektora, stále sa však čaká na oživenie trhu práce. Nedostatky nového systému vyrovnania obchodov so slovenskými cennými papiermi nedovolili investorom realizovať ich investičnú stratégiu. Pokles úrokov na peňažnom a swapovom trhu v súvislosti s výrazným posilňovaním kurzu koruny mal priaznivý vplyv na výkonnosť domácich peňažných a dlhopisových fondov. Priestor na zníženie úrokov.