Družstevné podiely a podielnické listy - Štefanovič, Milan
Transformácia bývalých jednotných roľníckych družtiev. Obchodný zákonník z roku 1991 upravuje organizačno-právne usporiadanie družstiev a ich ekonomický režim. Usporiadanie majetkových pomerov na základe podielnictva. Transformácia družstva. Nároky oprávnených osôb. Urbárnici a družstevné podiely. Dispozičné práva majiteľa podielnického listu. Situácia v Českej republike.