Finančné fondy verejnej vysokej školy - Roháč, Ján
Informácia o zmene a doplnení zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a o doplnení niektorých zákonov. Stručná charakteristika tvorby a použitia finančných fondov na verejných vysokých školách.