Príspevok k problematike moderného sociálneho štátu - Stanek, Vojtech
Názorové rozdiely autorov na konkrétne otázky sociálneho štátu. Vymedzenie pojmu sociálny štát. Sociálne modely uplatňované v štátoch Európskej únie. Aktívna sociálna politika.