Eurobarometer - Slovensko patrí k optimistickejším krajinám - Kollárová, Zuzana
Informácia Európskej únie o dôvere k nej vo všetkých 25 členských štátoch EÚ, zistenej prieskumom Eurobarometra, ktorý sa uskutočnil vo februári a marci 2004. Očakávania, že rozšírenie EÚ bude znamenať posilnenie európskej identity, sa zatiaľ nenaplnili. Informácie o EÚ. Podpora členstva. Obraz, úloha a rozpočet Európskej únie, európska identita, inštitucionálna reforma EÚ.