Abeceda obchodu rukověť exportéra
Aktívne vyhľadávanie obchodných partnerov.. Vyhľadávanie partnerov v prihraničných oblastiach. Akvizícia, ponuková činnosť - ponuková cena, druhy ponúk podľa ich záväznosti, akvizičné cesty, propagačné materiály a vzorky.