Kariérový rozvoj pracovníků - Kváčová, Lenka
Profesná kariéra ako súčasť personálneho manažmentu. Teória profesnej kariéry. Osobnosť a kariéra. Procesné chápanie riadenia kariérového rozvoja (jednotlivé postupy). Úskalia implementácie systému kariérového rozvoja v podniku. Prínosy systémov kariérového rozvoja.