Komparatívne a konkurenčné výhody Slovenska v globálnom obchodnom prostredí - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Pojmy komparatívna a konkurenčná výhoda v medzinárodnom obchode. Metodológia výskumu komparatívnych výhod. Indikátory komparatívnych a konkurenčných výhod SR. Index RCA (index odhalených komparatívnych výhod) a jeho alternatívy. Odhalené komparatívne výhody vybraných komodít zvolených krajín.