Stanovenie reálnej hodnoty derivátových kontraktov - Markovič, Peter, 1974-
Vymedzenie postavenia derivátov v rámci finančných nástrojov. Postupy stanovenia hodnoty derivátových kontraktov prvej generácie. Stanovenie počiatočnej hodnoty derivátového kontraktu. Stanovenie reálnej hodnoty derivátového kontraktu.