Zubaľová, A.: Daňové teórie 1. časť. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm 2003, 224s. - Gerulová, Lukrécia, 1978-
Recenzovaná publikácia je rozčlenená do 4. kapitol a primárne má slúžiť ako vysokoškolské skriptum pre študentov špecializácie daňovníctvo a daňové poradenstvo, financie a poisťovníctvo. Autorka ju obohatila o množstvo názorných príkladov a grafických zobrazení a o praktické skúseností niektorých krajín.