Očistnú kúru železníc pocíti ako prvé ich zdravotníctvo - Horníková, Zuzana
Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) nechcú prevádzkovať finančne neefektívne činnosti. Prvé na zozname je železničné zdravotníctvo, ktoré plánujú prenajať. Očakávajú z prenájmu stabilný príjem, úsporu nákladov a možnosť investovať ušetrené peniaze do corebiznisu. Súčasná ponuka ŽSR.