Kyberprostor: Nové výzvy právní teorií - Polčák, Radim
Vymedzenie kyberpriestoru pre potreby právnej vedy ako časti spoločenskej reality. Problematika efektivity právnych noriem vo vzťahu k špecifickým javom, ktoré sa v kyberpriestore vyskytujú.