Finančná situácia slovenských podnikov pred vstupom do Európskej únie - Zalai, Karol
Stručná charakteristika ekonomického priestoru Európskej únie. Insolventnosť podnikov v Európe a v Nemecku. Vývoj indikátorov finančného zdravia akciových spoločností. Neprosperujúce spoločnosti. Pozícia a šance slovenského podniku v európskom ekonomickom priestore.