Paušálne výdavky (výdavky percentom z príjmov) v roku 2004 - Zacharová, Lea
Článok sa zaoberá spôsobom zdanenia, pri ktorom sú výdavky stanovené percentom z príjmov. Venuje sa len príjmom z podnikania, inej samostatnej zárobkovej činnosti a z prenájmu.