Príklady účtovania goodwillu a badwillu pri kúpe, rozdelení, splynutí alebo zlúčení spoločnosti - Vanko, Jozef
Definícia goodwillu, badwillu. Účtovanie, schémy účtovania s príkladom. Odpisovanie goodwillu.