Aplikácia strategických metód na hodnotenie portfólia bankových produktov - Čepelová, Anna
Posúdenie portfólia vybraných bankových produktov z hľadiska strategického manažmentu. Produktová štruktúra bankového sektora. Komerčné banky a potreba tvorby podnikových stratégií. Použitie matice Boston Consulting Group na hodnotenie bankového portfólia. Výpočet, konštrukcia a zhodnotenie použitia matice. Formulovanie stratégií pre analyzované banky.