Motívy a dôsledky zahraničných investícií LEONI AG v Slovenskej republike - Füzyová, Ľubica
Analýza príčin nízkeho vstupu prílevu zahraničného kapitálu na Slovensko. Medzi zahraničných investorov, ktorí sa úspešne etablovali na slovenskom trhu je nemecká nadnárodná spoločnosť LEONI AG. Skúmanie spôsobov a postupov, ktoré firma aplikuje pri svojom vstupe na zahraničný trh a čím sa líšia od všeobecne uvádzaných dôvodov pre vstup zahraničných investorov na Slovensko. Výsledky prieskumu.