Ekonomické pozície agrárnych podnikov pre vstupom doi EÚ - Grznár, Miroslav
Identifikácia súčasných produkčných a ekonomických parametrov poľnohospodárstva SR v kontexte s agrárnym sektorom EÚ a posúdenie úrovne jeho pripravenosti na vstup do EÚ. V príspevku uvedené medzinárodné komparácie o výkonnosti a produktivite agrárneho sektora v krajinách EÚ a SR svedčia o dosť nevýhodných východiskových pozíciách našich výrobcov poľnohospodárskych potravín a surovín.