Global Trade, European Integration and the Restructuring of Slovak Clothing Exports - Smith, Adrian
Meniaca sa pozícia odevného priemyslu v SR a v strednej Európe počas 90. rokov v kontexte európskej integrácie a globálnej obchodnej liberalizácia. Všeobecný rast exportu odevov zo SR a strednej Európy do Európskej únie. Špecifické postavenie slovenských výrobcov odevov.