[Financie malých a stredných podnikov] - Hyránek, Eduard, 1955-
Recenzovaná publikácia poskytuje ucelený pohľad na všetky oblasti financií malých a stredných podnikov. Obsahuje 8 prehľadne zostavených kapitol. Súčasťou publikácie je v prílohovej časti uvedená štruktúra podnikateľského plánu, prehľad záručných programov poskytovaných Slovenskou záručnou a rozvojovou bankou, podklady potrebné k projektom Slovensko-amerického podnikateľského fondu a úrokové tabuľky využiteľné na rôzne výpočty časovej hodnoty peňazí.