[Manažment projektov] - Rakovská, Júlia, 1972-
Recenzovaná publikácia je výsledkom práce autorov, ktorí majú bohaté vlastné skúsenosti a poznatky z vedeckovýskumnej práce. Autori v nej kombinujú klasický výklad manažmentu projektov s modernými prístupmi. Monografia je členená do deviatich kapitol a predstavuje významný odborný pohľad na problematiku manažmentu projektov.