Problém ekonomickej nerovnováhy v novej publikácii - Prachár, Ivan
Recenzia publikácie Aplikovaná makroekonómia. Kniha je štruktúrovaná do piatich častí rozvinutých v jedenástich kapitolách. Autor približuje čitateľovi stavebné kamene súčasnej makroekonomickej teórie a ako ich možno poskladať do určitého celku (modelu) a prostredníctvom neho sledovať najskôr jednoduché a postupne zložitejšie vzťahy medzi makroekonomickými veličinami.