Expanzii bránia problémy s pozemkami - Košťál, Daniel
Otvorenie prvej predajne spoločnosti Hornbach na Slovensku. V hobbymarkete sa zvýšil podiel zahraničných zákazníkov. Otvorenie spôsobilo zmeny v menších predajniach. Expanzia hobbymarketov v Čechách sa spomalila. Kde nakupujú hobbysortiment v Česku.