Daň z príjmov právnických osôb v Slovenskej a Českej republike v roku 2004 - Bielená, Jana
Porovnanie uplatnenia dane z príjmov právnických osôb v Česku a na Slovensku. Rozdiely medzi českým a slovenským znením zákona vzťahujúcim sa k zdaneniu daňou z príjmov právnických osôb v zdaňovacom období roku 2004. Príklady.