Implementace mikroekonomické teorie ekonomické efektivnosti do teorie podnikovohospodářské - Suchánek, Petr
Analýza vzťahu podniku a trhu statkov, resp. výrobkov a služieb. Pojem a obsah ekonomickej efektívnosti v ekonomickej teórii. Aplikácia ekonomickej efektívnosti do podnikovohospodárskej teórie. Analýza celkových príjmov a nákladov. Alternatívne náklady.