Elektronické registračné pokladnice a nový zákon o DPH - Hlaváčová, Jana
Kto má používať elektronickú registračnú pokladnicu, uvedenie pokladnice do prevádzky. Pojmové vymedzenie - tovar, úhrada v hotovosti, doklad, denná, mesačná uzávierka, predajné miesto, názov tovaru. Služby podliehajúce evidencii tržieb na pokladnici. Postup v prípade poruchy pokladnice, pokuty.