Characteristics for the market of sweets in the Slovak Republic - Kucseráková, Katarína
Analýza a vyhodnotenie slovenského trhu výrobkov obsahujúcich cukor za roky 1998-2002. Výroba, dovoz a vývoz výrobkov z čokolády, cukroviniek a jemného pečiva. Päť najväčších spoločností produkujúcich sladkosti na Slovensku v roku 2002: Jacobs Suchard Figaro, Nestlé Slovensko, s.r.o., Intersnack Slovensko, I.D.C. Holding, a.s., DRU, a.s. Zvolen.