Hodnotenie výkonu zamestnancov - základný predpoklad riadenia ich výkonu - Kachaňáková, Anna
V moderných organizáciách sa manažéri orientujú na účinné motivovanie svojich zamestnancov k efektívnej činnosti v nadväznosti na ich strategické ciele. Za dôležité východisko sa pritom považuje hodnotenie výkonu zamestnancov, ktorého hlavný cieľ spočíva v dosahovaní trvalého zlepšovania pracovného výkonu na základe nepretržitého rozvoja zručností i celkovej kompetencie zamestnancov, ako aj ich správania. Uplatňovanie systémov hodnotenia výkonu zamestnancov v organizáciách na Slovensku.