Vreckové ako predmet dane z príjmov - Borodovčák, Michal
Dodatok k par. 5 ods. 5 písm. a) zákona o dani z príjmov týkajúceho sa posúdenia vreckového poskytovaného zamestnancom pri zahraničných pracovných cestách ako príjem zamestnanca z hľadiska, či tento príjem do 1. 5. 2004 bol alebo nebol predmetom dane z príjmov.