Odvetvová špecializácia v SR - Čutková, Zoja
Odvetvová špecializácia a jej vplyv na ekonomický rast. Analýza vývoja odvetvovej štruktúry slovenskej ekonomiky na základe pridanej hodnoty, zamestnanosti a produktivity práce. Porovnanie s priemernými údajmi za Európsku úniu. Získané údaje agregované do šiestich kategórií odvetví: pôdohospodárstvo, priemysel, stavebníctvo, obchodné služby, finančné služby, verejné služby. Pridaná hodnota podľa odvetví v SR a EÚ. Inflácia pridanej hodnoty. Pokračovanie v č. 9/2004.