Vplyv komunikačných nástrojov na kvalitu radenia podniku - Marhefková, Martina
Komunikačné nástroje vnútropodnikovej komunikácie. Voľba komunikačných nástrojov závisí od organizačnej štruktúry podniku a informačných tokov formálneho a neformálneho charakteru, ktoré v podniku prebiehajú a od obsahu informácie, ktorú prenášajú. Osobitnú pozornosť venujú problematike vnútropodnikovej komunikácie i jej nástrojom ISO normy. Využívanie komunikačných nástrojov v podnikoch.