Západná Európa: rozdielne skúsenosti s daňovou amnestiou - Slovák, Kristian
Daňové amnestie v západnej Európe v posledných rokoch. Úloha daňových amnestií - zabezpečiť dodatočné príjmy štátneho rozpočtu a stimulovať návrat nelegálne vyvezeného kapitálu späť do materskej ekonomiky. Hromadné daňové úľavy pre kapitál, ktorý mali jednotlivé krajiny uložený v cudzine. Skúsenosti Talianska, Nemecka, Grécka, Belgicka a Francúzska.