[Dôchodkové správcovské spoločnosti] - Záborský, Ján
Z obsahu: Súboj o milión budúcich dôchodcov odštartoval potichu. Dôchodkové správcovské spoločnosti (DSS), ktoré požiadali o licenciu. Druhý pilier dôchodkovej reformy nebude nič pre špekulantov - DSS stavili na vlastné renomé a dôveru klientov. Reklamná kampaň DSS. O rozdelení koláča rozhodne dôveryhodnosť značky a distribučná sieť.