InfoSysTV - analytický nástroj - Vallo, Andrej
Kontinuálne meranie sledovanosti televízie sekundu po sekunde znamená obrovské množstvo údajov, ktoré treba spracovať. V článku je predstavený komplexný analytický nástroj peoplemetrových dát.