Podstata marketingového výskumu a proces jeho postupu - Šinský, Peter
Niekoľko definícií marketingového výskumu. Marketingový výskum ako zložitá interdisciplinárna oblasť manažmentu. Proces marketingového výskumu. Špecifikácia cieľov marketingového výskumu a definovanie problémov výskumu. Spracovanie projektu marketingového výskumu a určenie zdrojov údajov. Príprava zberu údajov. Určenie veľkosti vzorky a jej výber. Fáza zberu údajov. Spracovanie a analýza údajov. Spracovanie a prezentácia záverečnej správy.